Word een Vriend van het orkest

Het Orkest van de Achttiende Eeuw bestaat al meer dan 40 jaar. Dit hebben we te danken aan een genereuze bijdrage van het Fonds Podiumkunsten, maar ook aan een groot aantal dierbare vrienden die ons jaarlijks steunen. De bijdrage van het fonds functioneert als basis; de giften van particulieren, bedrijven en sponsoren zorgen ervoor dat we de kwaliteit kunnen bieden die je van ons gewend bent. Help je ons met het levend houden van de muziek van Mozart, Beethoven en Haydn? 

Stuur een e-mail naar vrienden@orchestra18c.com om lid te worden. Je kunt ook lid worden door € 100 of meer online te doneren aan onze stichting.

Je kunt Vriend worden met een jaarlijkse bijdrage van € 100. Je wordt dan opgenomen in ons bestand voor de Vriendennieuwsbrief en ontvangt het volledige programma van het orkest. Ook ontvang je een uitnodiging voor onze jaarlijkse Vriendenbijeenkomst.

Steun het orkest met een donatie

Help ons met het levend houden van de muziek van Mozart, Beethoven en Haydn.

Doneer € :

Met een jaarlijkse donatie van € 250 of meer ontvang je ook uitnodigingen om repetities bij te wonen en toegang tot andere rondleidingen achter de schermen. Zodra je lid bent geworden, sturen we je de nieuwste cd van ons orkest toe.

De middelen van de stichting worden alleen gebruikt voor activiteiten ten behoeve van het orkest, zoals concerten in Nederland en in het buitenland.

De stichting is door de Belastingdienst geregistreerd als een Culturele Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dat betekent dat je voor giften aan de Stichting Vrienden van het Orkest van de Achttiende Eeuw een extra aftrekpost van 25% kunt toepassen op je aangifte inkomstenbelasting. Meer lezen.